קנדידה היא סוג של שמרים שחיים בגוף
ועלולים לגרום לזיהומים אצל אנשים מסוימים.
קנדידה היא סוג של שמרים שחיים בגוף ועלולים לגרום לזיהומים אצל אנשים מסוימים. קנדידה בדרך כלל אינה מזיקה, אך היא עלולה לגרום לבעיות כאשר היא גדלה יתר על המידה או כאשר המערכת החיסונית נחלשת.
קנדידה (קנדידוזיס) היא זיהום על ידי שמרי קנדידה.
זה משפיע על כ-40% מהאוכלוסייה בכל זמן נתון, אבל רוב האנשים אף פעם לא יודעים שיש להם את זה כי אין להם תסמינים.
הרופא ירשום אנטיביוטיקה אחת או יותר כדי להדוף את הזיהום וייתכן שגם ירשום תרופות אנטי פטרייתיות שיעזרו להיפטר מצמיחת יתר של קנדידה אם קיימת. קנדידה
—
קנדידה היא זיהום שמרים שיכול להשפיע על הפה, הגרון, מערכת העיכול, העור והנרתיק.
קנדידה היא סוג של שמרים שחיים בגוף שלך. זה בדרך כלל לא מזיק ואינו גורם לתסמינים כלשהם. אבל אם יש לך יותר מדי קנדידה, היא עלולה להתחיל לצמוח ולגרום לתסמינים כמו פריחות בעור או קיכלי (ציפוי לבן על הלשון).
ניתן לטפל בקנדידה באמצעות תרופה נגד פטריות אך היא עלולה לחזור שוב. אם אתה חושב שאולי יש לך קנדידה, פנה לרופא שלך לקבלת ייעוץ לגבי אפשרויות הטיפול.
—
קנדידה היא סוג של שמרים שחיים בגוף.
זה יכול לגדול ולגרום לזיהום, או שהוא יכול לחיות בפה ובגרון מבלי לגרום לבעיות. קנדידה בדרך כלל אינה מזיקה, אך היא עלולה לגרום לזיהום שמרים בנרתיק או בפה.
הטיפול בקנדידה כולל נטילת תרופות נגד פטריות דרך הפה או מריחה על העור. הטיפול עשוי לכלול גם שתייה מרובה של נוזלים ואכילת מזונות בריאים כמו ירקות, פירות, דגנים מלאים, קטניות ואגוזים.
קנדידה נגרמת על ידי צמיחת יתר של תאי שמרים קנדידה בגוף. קנדידה פוגעת לרוב באיברי המין של נשים (נרתיק) או בפה שלהן (גרון). ללא טיפול, קנדידה עלולה להוביל לסיבוכים חמורים כגון אי פוריות.
—
קנדידה היא סוג של פטרייה שחיה בגוף האדם.
צמיחת יתר של קנדידה היא מצב שבו יש יותר מדי תאי קנדידה בגוף.
תסמיני קנדידה כוללים עייפות, בעיות עיכול וזיהומים חוזרים ונשנים של שמרים בנרתיק. זה יכול גם לגרום לפריחות בעור ולקיכלי פה.
הטיפולים הנפוצים ביותר לקנדידה הם תרופות נגד פטריות ופרוביוטיקה.
—
קנדידה היא סוג של שמרים שחיים בגוף האדם ויכולים לגרום לקכלי, זיהום פטרייתי של הפה.
השמרים יכולים גם להדביק חלקים אחרים בגוף, כמו הנרתיק, דרכי השתן והקיבה. קנדידה
קנדידה בדרך כלל אינה מזיקה לבני אדם אך תרופות מסוימות עלולות להחמיר את תסמיני הקנדידה. אנטיביוטיקה היא דוגמה אחת שכן היא הורגת חיידקים טובים ורעים במעיים שלך. תרופות אלו מקלות על גדילת הקנדידה מכיוון שאין חיידקים אחרים שישמרו עליהן. תרופה נוספת שעלולה להחמיר את תסמיני הקנדידה היא קורטיקוסטרואידים, המדכאים את המערכת החיסונית שלך והופכים אותך לרגישים יותר לזיהומים.